Winkelwagen / Mijn account
Vragen? WhatsApp ons: 06 239 939 97
Vragen? Klik hier om WhatsApp te openen
Glansz is importeur en distributeur van

MA-FRA: COSMETICA VOOR UW AUTO

Ma-Fra is internationaal leider als het gaat om artikelen die uw auto schoon en verzorgd houden. Het bedrijf, dat gevestigd is in Italië, heeft al ruim 50 jaar ervaring in de markt. Ma-Fra biedt een ruim assortiment in de beste producten voor het wassen, poetsen en bijhouden van uw auto. Alle producten zijn door Ma-Fra zelf ontwikkeld en in productie genomen. Dankzij deze aanpak, waarbij het alles onder één dak plaatsvindt, slaagt Ma-Fra erin om een zeer hoge productkwaliteit te leveren tegen een lage prijs. Glansz is officieel importeur en distributeur van Ma-Fra. Of u liefhebber, professional of wasstraat houder bent, wij voorzien u graag in uw behoeften. De grootte van het Ma-Fra assortiment is bijna niet te omvatten. Van liefhebber tot professioneel detailer. Wat je ook nodig hebt, Ma-Fra heeft de beste producten.
naar de webshop

ELKE AUTO ALS NOOIT TEVOREN

Autoliefhebber

Ma-Fra poets en wasspullen voor auto liefhebber
Als autoliefhebber wilt u dat uw auto er altijd blinkend bij staat. Met de producten van Ma-Fra is uw auto als nooit tevoren. Denk aan exterieurproducten zoals shampoo, was- en poetsproducten, glansproducten, fast cleaner, polish of antihars artikelen. Voor het interieur omvat het Ma-Fra assortiment onder andere leerreiniger (lederreiniger), plasticreiniger, bekleding reinigers, ledervoeding, sprays en artikelen om ramen schoon te maken.

Professional

Ma-Fra poets en wasspullen voor auto detailer
Het behalen ven het perfecte resultaat is het doel van u als detailer. Ma-Fra biedt daarvoor ruim assortiment: shampoo, was, poetsartikelen, glansproducten, polish en verschillende polijstartikelen zijn beschikbaar zoals polijstpasta en pads. Daarnaast biedt Ma-Fra een ruim assortiment aan autogeurtjes, bodywork/carrosserie behandeling en accessoires zoals handschoenen, doekjes, sponsen en handschoenen.

Wasstraat

Ma-Fra poets en wasspullen voor auto wasstraat carwash
Iedere wasstraat wil het beste resultaat voor zijn klanten, keer op keer. Een betrouwbare kwaliteit die ervoor zorgt dat de klant blijft terugkomen. Glansz kan dit met de producten van Ma-Fra voor u realiseren. De beste waterverzachters, schuimmiddelen, wax, lakverzegelingen en shampoo’s. Daarnaast voorzien wij u graag van alle hardware zoals borstels, doeken, hogedrukreinigers en mixers.
Naar de webshop

GEDREVEN DOOR PASSIE

Geen onpersoonlijk zakelijk verhaal, maar échte mensen met échte passie


    • In een wereld waar alles steeds sneller, groter en goedkoper moet raakt passie gemakkelijk verloren. Om te waarborgen dat onze passie nooit verloren zal gaan hebben wij Glansz opgericht. We selecteren de beste producten van leveranciers die eveneens hun passie niet verliezen: Ma-Fra en #LaboCosmetica. Wij willen iedereen voorzien in hun behoeften en ervoor zorgen dat iedere autoberijder bereikt wat ons zo stimuleert: bij ieder blik dat u naar uw auto werpt een gevoel van voldoening overheerst. Wij zijn bereid om hier ver voor te gaan. Zo hebben we niet alleen ons kantoor en distributiecentrum geopend, maar ook onze studio en kenniscentrum. Zo willen we onze kennis en passie delen.
meer over ons

LAAT JE MEENEMEN

Bekijk onze foto's en video's en neem een kijkje in onze wereld